CoreLine Malaga LED Philips

CoreLine Malaga LED Philips profesionálne vonkajšie osvetlenie

Publikované:

,

Čas prejsť z konvenčnej technológie na LED pomocou svietidiel CoreLine Malaga LED. Tento produktový rad pozostáva z dvoch rôznych veľkostí a štandardizovanej LED optiky. Obsahuje driver Philips Xinanium určený do exteriérových svietidiel.

Tento rad svietidiel je navrhnutý pre všeobecné osvetlenie cestných komunikácií, ulíc a obytných zón a pozostáva z dvoch veľkostí svietidla. Ako svetelný zdroj využíva štandardizovanú LED platformu spoločnosti Philips a napájač Philips Xitanium s funkciou konštantného svetelného toku.
Toto svietidlo bolo navrhnuté na čo najhospodárnejšiu prevádzku, pričom zastane rovnakú úlohu ako svietidlá SON-T 50, 70, 100 a 150 W, ktoré nahrádza. Poskytuje ideálne množstvo svetla na správnom mieste. Optika so stredným vyžarovaním (DM) prináša efektívne vyžarovanie na vozovku. Výsledkom tejto kombinácie sú zaujímavé energetické úspory, ktoré výrazne znižujú prevádzkové náklady.

Zníženie spotreby energie o 50% je skutočne možné. Investícia do svietidla CoreLine Malaga LED pritom dosahuje rovnakú úroveň ako v prípade starého svietidla SON-T vrátane prvého svetelného zdroja. Keďže má LED modul vo svietidle CoreLine Malaga LED rovnakú životnosť ako samotné svietidlo, investícia doň sa vráti už len vďaka úspore mnohých výmen svetelných zdrojov, ktoré sú potrebné pri svietidle SON-T.
Vďaka funkcií predĺženej priechodky je montáž jednoduchá. Svietidlo nie je potrebné otvoriť a pripojiť napájací kábel. Kryt z plochého skla je možné demontovať, aby sa umožnil prístup k napájaču za účelom požadovanej údržby. Ako súčasť radu CoreLine je svietidlo Malaga LED jednoducho a rýchlo dostupné prostredníctvom partnerov Philips vo vašej blízkosti. Jednoducho efektívne.

Výhody CoreLine Malaga LED

  • spoľahlivá kvalita – tlakovo odliate hliníkové teleso svietidla a tvrdené ploché sklo, IP65/IK08
  • možnosť údržby a výmeny napájača
  • adaptér na stĺp je k dispozícii samostatne
  • ľahká návratnosť investície, ušetrením výmeny zdrojov, ktoré sú potrebné so SON-T, sa investícia už zaplatila
  • skutočná úspora energie až 50 %
  • priama náhrada za svietidlá so zdrojmi typu SON-T formou kus za kus
  • praktický, robustný dizajn navrhnutý špecificky pre LED technológiu, vrátane štandardizovanej LED platformy s napájačom Philips Xitanium a funkciou konštantného svetelného toku
  • jednoduchá montáž prostredníctvom predĺženej priechodky, nie je potrebné otvárať svietidlo
  • životnosť 100 000 hodín L70B10 (alebo 60 000 hodín L80B10)