KOPOS inštalačné krabice do dutých stien

KOPOS inštalačné krabice do dutých stien novej generácie

Publikované:

,

Dokonale skrytá energia. Kopos inštalačné krabice do dutých stien a horľavých podkladov novej generácie. Vďaka svojej konštrukcii zamedzujú prúdeniu vzduchu v elektroinštalačnom rozvode.

Kopos krabice nová generácia

Krabice pre rozvody s napätím do 400 V a prúdom maximálne 16 A sú určené pre montáž do dutých stien (steny zo sádro-kartónu, drevo-stavieb a iných materiálov s horľavým podkladom). Krabice sú vyrobené z dvoch materiálov. Telo krabice je z tvrdého PVC. Vstupné otvory pre káble alebo rúrky sú z pružného materiálu a majú predznačené prestupy pre káble alebo elektroinštalačné rúrky, čím je zaistená vzduchotesnosť. Vhodné sú pre nízko-energetické alebo pasívne domy, pružné otvory zabraňujú prúdeniu vzduchu v elektroinštaláciách.

Krabice spĺňajú požiadavky normy STN 33 2312. Elektrické zariadenia malého a nízkeho napätia v pevných horľavých materiáloch a na nich.

Široká ponuka krabíc vyrábaných dvojitou vstrekovacou technológiou predstavuje jednonásobné krabice rôznych priemerov a hĺbok s možnosťou vzájomného spájania pre inštaláciu prístrojov do viacnásobných rámikov. Taktiež sa inštalačné krabice do dutých stien a horľavých podkladov výrobcu KOPOS vyrábajú v prevedeniach pre dva, tri a štyri prístroje pre montáž viacnásobných rámikov (v ponuke je aj päť-násobná variant bez vzduchotesných vstupov s označením KP 64/5L_NA). Vysoká tuhosť a ľahká inštalácia pri zachovaní minimálnych tepelných stratách je prednosťou  týchto moderných krabíc. Novinkou pre tento rok je práve krabica na presnú a ľahkú inštaláciu štyroch združených prístrojov.

Kopos krabice nová generácia

Predinštalované montážne skrutky s plastovou pätkou sú vybavené dvojchodovým samo rezným závitom pre rýchlu montáž. Skrutky sú osadené v krabici pod úroveň okraja krabice. Okraj lemu v rohoch krabice je rozšírený pre ľahkú montáž a zamedzuje prepadávaniu do vytvoreného otvoru pre krabice.

Kopos krabice nová generácia