Montážne systémy pre fotovoltiku od K2 Systems

Publikované:

,

K2 Systems ako špecialista na montážne systémy pre fotovoltiku sa zameriava na vývoj a optimalizáciu inovatívnych riešení, pričom vždy stojí nohami pevne na zemi. Prostredníctvom neustálej výmeny názorov so zákazníkmi ponúka praktické, dlhotrvajúce a bezpečné riešenia. K2 Systems predstavuje bezpečné spojenia, najvyššiu kvalitu a precízne vyrobené a presne pasujúce komponenty.

Kvalita montážnych systémov, ktorá je viac ako len bezpečná …

Produkty K2 Systems spĺňajú vysoké technické špecifikácie pre stavebný sektor. Sú držiteľmi viacerých certifikácií v Nemecku a Európe a poskytujú svojim zákazníkom istotu, že používajú správny montážny systém. TÜV Rheinland, EUROCODES a ALPES CONTROLES – tieto tri nezávislé inštitúty testovali, potvrdili a certifikovali produkty K2 Systems. Okrem toho naše interné zabezpečenie kvality zabezpečuje, že všetky produkty našej spoločnosti sú neustále testované. Montážne systémy pre fotovoltiku od K2 Systems ponúkajú 12-ročnú záruku na všetky produkty vo svojom integrovanom sortimente. Použitie vysoko kvalitných materiálov a trojstupňová kontrola kvality zabezpečujú tieto štandardy.

V K2 Systems vedia, že inštalatéri fotovoltických systémov sú plne odhodlaní posúvať energetický prechod dopredu. Sú však konfrontovaní aj s množstvom zložitých problémov. K2 Systems zaisťuje, že sa môžu sústrediť na svoje hlavné úlohy. Ako špecialisti na strechy ponúkajú vysoko funkčné produkty pre strechy všetkých druhov a s plnou podporou pre montážnych partnerov.

Montážne systémy pre rovné a šikmé strechy

Všetky produkty sa ľahko inštalujú, sú robustné a bezpečné. Montážne systémy pre fotovoltiku sú navrhnuté vlastným vývojovým oddelením a prispôsobené neustále sa meniacim podmienkam trhu a špecifikáciám krajín. Projekty, ktoré nie je možné obslúžiť štandardným sortimentom, vám budú naplánované individuálne.

Systémy plochých striech
Systémy šikmých striech
Ostatné oblasti použitia

Podrobnosti o komponentoch k montážnemu systému, ostatné komponenty a technické detaily ako aj alternatívne komponenty, prehľad dostupných dĺžok a variantov, technické výkresy a v prípade potreby aj certifikáty nájdete v katalógu K2 Systems.