SEZ DK – vynovená zásuvková rozvodnica „ROS“

Publikované:

Dimenzovanie elektroinštalácie je jedným s kľúčových prvkov akejkoľvek stavby. Je dôležité kde sa elektroinštalácia nachádza, v akých materiáloch je inštalovaná, a kde a na čo sa bude používať. Je potrebné, aby obvody aj ističe zvládali aj neúmerné nárazové zvýšenie odberu. Elektrikár, resp. projektant musí ísť pri návrhu od konca, čiže od koncových spotrebičov k rozvádzačom.

Či už plánujete stavať rodinný dom, pristavujete záhradný domček alebo garáž, je potrebné zabezpečiť prívod elektrickej energie. Spoločnosť SEZ DK ponúka riešenia pre drobné/domové stavby ale aj menšie haly, výrobné závody, kde je potrebné pripojiť na elektrickú energiu potrebné náradie aj väčšie stroje. Akúkoľvek požiadavku na pripojenie elektrickej energie vyrieši zásuvková rozvodnica ROS11 alebo ROS16!.

Nízko-napäťové nástenné zásuvkové rozvodnice sú vyrobené z vysoko-odolného materiálu ABS s extra silnými stenami (4 mm), IK10. Na rozvodnicovej skrini sú predlisované otvory pre vývodky M25, M32, M40, M50. ROS-ky sú vyrobené zo samozhášavého materiálu, ktorý je odolný voči prehriatiu a horeniu až do 650 °C.

Z pohľadu istenia ponúkame:

  • istené ROS-ky MCB/RCD
  • neistené ROS-ky, ktoré sú predkáblované

S akým stupňov krytia sú ROS-ky dostupné?

Zásuvkové rozvodnice ROS 16 sú dostupné so stupňom krytia: IP54 a IP66

Sú ROS-ky v súlade s STN?

Naše zásuvkové rozvodnice ROS 11 a ROS 16 sú v súlade s STN EN 61439-1, -3

ROS16 a ROS11 ponúkajú najkompaktnejší dizajn v 16 modulovej rade zásuvkových rozvodníc na trhu (v,š,h 450x328x136mm) s ergonomicky zošikmenou plochou. Sú dostupné v kombináciách s CEE 63A zásuvkami, 63A hlavným vypínačom, alebo so 63A vstavanou prívodkov pre možnosť slučkovania viacerých ROS16 na pracovisku. Máme až 63 štandardných kombinácií vždy skladom a viac ako 2 400 kombinácií na vstupe, výstupe a istení MCB/RCD, dostupné na vyžiadanie. Sú vhodné pre priemyselné aj rezidenčné stavby a priemyselné rozvody.