SOFAR – meniče a batérie pre fotovoltiku

Publikované:

,

SOFAR (predtým SOFAR SOLAR) sa špecializuje na výrobu a predaj širokej škály meničov a batérií. Vďaka pevnému a dlhodobému postaveniu medzi TOP 5 výrobcami hybridných meničov vo svete, je SOFAR jedným z popredných poskytovateľov riešení pre fotovoltiku a ukladanie energie a je široko uznávaný ako spoľahlivý, efektívny a profesionálny partner. Spoločnosť je certifikovaná podľa ISO 9001 a ISO 14001. Zameriava sa na výskum a inovácie, operuje vo viac ako 80 krajinách sveta.

Kompletné portfólia SOFAR zahŕňa sieťové meniče s rozsahom výkonu od 1kW do 350 kW, hybridné asymetrické meniče s rozsahom od 3 kW do 20 kW, batériové úložné systémy, riešenia inteligentného ukladania energie pre rezidenčný, komerčný sektor a priemyselné použitie.

3-fázové hybridné asymetrické meniče HYD 5KTL – HYD 20KTL

Trojfázové hybridné meniče rady 5~20KTL-3HP sú široko používané pre rezidenčný sektor a pre menšie komerčné a priemyselné inštalácie s akumuláciou prebytku do batérie. Maximálna účinnosť môže dosiahnuť 97,7%. Má dvojkanálové sledovanie MPPT, umožňujúce flexibilnú konfiguráciu. Pri výpadku verejnej siete poskytuje trojfázové núdzové napájanie, funkciu UPS pre zaistenie stabilnej prevádzky kritickej záťaže. Maximálny nabíjací a vybíjací prúd môže dosiahnuť 2 * 25A. Podporuje rôzne prevádzkové režimy, pre maximálne využitie a optimalizáciu celého systému.

Hlavné výhody:

  • výkonný 3-fázový BACK-UP výstup
  • výborná asymetria, HYD10 a vyššie majú aktívne chladenie
  • súčasť balenia HYD meničov elektromer, trafo a komunikačný wifi modul
  • ostrovná a paralelná prevádzka
  • nad dimenzované DC vstupy

Ukladanie energie, inteligentné batérie SOFAR BTS (5, 12kWh)

Lítiová vysokonapäťová batéria pre ukladanie energie BTS ES-20-DS5 HV je vhodná pre skladovanie energie v domácnostiach a pre menšie komerčné a priemyslové inštalácie. Vďaka jednoduchej modulárnej konštrukcii sa dá dosiahnuť rozšírenie kapacity batérie od 5 do 40kWh. Integrovaná PCU rieši problém rozdielnej kapacity článkov. Dostupná energia batérie sa zvýšila o 6 %. Modulárny dizajn podporuje kombinované použitie starých a nových batérií, čo uľahčuje inštaláciu a prevádzku. Vďaka použitiu lítium-železo fosfátových batériových článkov a dvojitej fyzickej a elektrickej izolácii na strane batérie je systém bezpečnejší a spoľahlivejší. V spojení s meničom rady SOFAR HYD 5~20KTL-3PH poskytuje spoľahlivý a stabilný výkon.

Hlavné výhody:

  • inteligentný systém skladovania, každý blok má svoju BMS, riadení pomocou distribučnej jednotky BDU
  • paralelné zapojenie, umožňuje ľubovoľne pridávať / odoberať články
  • LiFePO4 technológia s vysokou životnosťou
  • vďaka paralelnému zapojeniu odpadá problém s balansovaním článkov
  • jednoduché zapojenie a konfigurácia jedným tlačidlom
  • možnosť vzdialenej aktualizácie firmwaru batérie BTS aj BDU

Možné konfigurácie úložiska SOFAR BTS 5K (5-40kWh)

Ponuka hybridných zostáv

Ponuka sieťových meničov