Pobočka Šaľa bola presťahovaná do nových priestorov

Publikované:

V týchto dňoch prebiehajú posledné ukončovacie práce v nových priestoroch pobočky Šaľa. V rokoch 2012-2013 pribudlo na západnom Slovensku päť nových predajných miest do obchodnej siete HAGARD: HAL. Pobočka Šaľa ako prvá z piatich otvorila svoje priestory na ulici Štúrova v novembri 2012. Na ploche s rozlohou 200m2 sme boli k dispozícii našim zákazníkom uplynulých 8 rokov.

Z kapacitných dôvodov a v snahe poskytnúť zákazníkom vyšší komfort a ponúknuť širší sortiment tovaru sme sa rozhodli pobočku v Šali zväčšiť výstavbou novej haly s rozlohou 400m2, ktorá sa nachádza na Diakovskej ceste v lokalite priemyselného parku. Na rozdiel od starých stiesnených priestorov bude zákazníkom poskytnutý vyšší štandard nakupovania v podobe vzorovej malo-predajne so samoobsluhou a oddeleným skladom.

Taktiež bude umožnené pohodlné parkovanie pre zákazníkov a obchodných partnerov priamo pred halou pre cca 7 až 10 vozidiel. Veríme, že túto zmenu naši zákazníci ocenia a budú u nás naďalej radi nakupovať. Pobočka Šaľa a jej tím sa na Vás teší na novom mieste už v mesiaci júl.