Inovovaná zásuvková krabica UDHome2 do podlahy od OBO Bettermann

Publikované:

,

Inováciu mimoriadne úspešného výrobku zásuvková krabica UDHome2 prináša na trh OBO Bettermann. S UDHome2 sme vytvorili našu najmenšiu podlahovú zásuvkovú krabicu. Takmer bez zmeny vonkajších rozmerov, ale vnútorne oveľa priestrannejšiu, kde vďaka skosenému vnútornému uhlu 54° vznikol dostatočný priestor pre väčšie zásuvky, ktoré sa skryjú pod zatvoreným krytom.

Zásuvková krabica UDHome2 Obo Bettermann
Zásuvková krabica UDHome2 – vo svojej triede má najväčší vnútorný priestor

Cieľom UDHome2 bolo dosiahnuť zdokonalenie pre konečných zákazníkov a inštalatérov. Zmena inštalácie a využitie priestoru umožňuje všetkým užívateľom ľahšiu a efektívnejšiu manipuláciu. Obľúbený produkt je celkovo rozhodne vylepšený. Populárna prístrojová jednotka podlieha ako jeden z mnohých výrobkov konštantnej skúške.

Podlahové zásuvky UDHome sú svojim decentným, ušľachtilým dizajnom dokonalým článkom prívodu elektrickej energie i dátoveho pripojenia.

V zabudovanom stave sa viditeľné prvky redukujú na rýdzu ušľachtilú oceľ alebo masívnu mosadz s veľmi dobre prístupným nastavením nivelačnej výšky.

Zásuvková krabica UDHome2 do podlahy je dostupná v troch vyhotoveniach:
  • s tubusom (vhodné pre duté podlahy a poterové podlahy s mokrou údržbou)
  • s nerezovým krytom
  • s vybraním pre osadenie podlahovej krytiny

Súčasťou UDHome2 je dvojitá zásuvka. Pomocou príslušných montážnych nosičov je možné zabudovať až dve modulárne dátové zásuvky. Osem pred-razených vstupných otvorov (M25) umožňuje flexibilné pripojenie podlahovej zásuvky UDHome2 pomocou rúrok. Vrchnú časť je možné pomocou štyroch nivelačných podpier nastaviť na hornú hranu podlahovej krytiny. Pri vyšších konštrukciách podláh je možné namontovať výškové rozšírenie s dodatočným nivelačným rozsahom 10 – 60 mm.